HEALTHY FOOD & DRINKS

Cégünk minden fronton elkötelezett az egészséges életmód iránt.

Életünk minőségét és az egészségi állapotunkat nagyban meghatározzák étkezési szokásaink, ezért nem mindegy milyen minőségű termékeket fogyasztunk.

Ehhez a tudatos életmódhoz szeretnénk mi is hozzájárulni.

Olyan egészségtudatos, káros anyagoktól mentes, organikus és bio terméket forgalmazunk, melyek mindenki számára elérhetőek, egészségesek és nem utolsósorban finomak is!

 

Élj másképp, élj tovább!

 

... tovább a WEBSHOP-ba >>>

TRENDS & BEAUTY

A bio és vegan kozmezikumok forgalmazása számunkra nagyon fontos lépés volt, az egészséges életmód elengedhetetlen kelléke.

A fiatalságunk, fittségünk, ápoltságunk megőrzése érdekében meg kell választanunk, hogy napi szinten milyen tisztálkodási, smink és szépségápolási termékeket használunk.

 

Ehhez kínálunk vegyszermentes, tiszta és állatbarát termékeket!

 

Élj másképp, élj tovább!

 

... tovább a WEBSHOP-ba >>>

HEALTH & CARE

Nagy hangsúlyt fektetünk a táplálkozás és rendszeres mozgás fontosságának propagálása mellett a háztartásban használható termékek piacán is a környezettudatos, vegyszermentes tisztítószerekre vágyóknak.

 

Hogyan töltsük fel szervezetünket igazi vitaminokkal és a modern, hatékony szájápolásra is tudunk megoldást kínálni azoknak, akik ebben is fejlődni szeretnének.

 

Élj másképp, élj tovább!

 

... tovább a WEBSHOP-ba >>>

FITNESS & LIFE STYLE

Az első KELLYS STÚDIÓ 2012. május 21-én nyitott meg, melyet akkor Kutasi Kelly még egyedül működtetett. Funkcionális személyi edzéseket- és étrend tanácsadást tartott a teremben. 5 hónap után csatlakozott hozzá az első edző. A stúdió a vendégkör, és az edzők számának növekedésével azóta négy alkalommal költözött egyre nagyobb és nagyobb helyszínre. A KELLYS HUNGARY jelenleg két, 450 nm-es fitness klubot üzemeltet Dunakeszin, a Fóti út 73. és a Fő út 129. szám alatt. A webshopunkban a különböző sportokhoz szükséges sporteszközöket és sportruházatokat forgalmazzuk.

 

... tovább a WEBSHOP-ba >>>

BIOCSALÁD.HU

Bemutatkozik a Biocsalád by KELLYS.

Webshopunk feladata összegyűjteni a hazai bio-egészségtudatos termékek legjavát, hogy egy igazán széles választékot nyújtsunk a vásárlóinknak. Több, mint 27.000 termék szól azoknak, akik egy egészségesebb életmód felé tartanak éppen.

Kellemes időtöltést kívánunk az oldalon.

TOKELETESALVAS.HU

Teljesítményünket nagyban befolyásolja az alvásunk minősége, ezért nem mindegy milyen eszközöket választunk az éjszakai pihenésünkhöz. Kínálatunkban minden igénynek megfelelő terméket megtalál, legyen szó az ágymatracról, az ehhez tartozó ágykeretről vagy a párnáról.

 

... tovább a WEBSHOP-ba >>>