RÓLUNK

Küldetésünk, és feladatunk az egészségtudatos emberek mindennapjainak megkönnyítése, az egészséges életmód népszerűsítése.

Évtizedekkel ezelőtt még természetes volt, hogy a tányérunkra kerülő élelmiszerek tápanyagban, vitaminokban gazdagok voltak és nem tartalmaztak káros összetevőket, azonban sajnos ez mára gyökeresen megváltozott. Egyre nehezebb minőségi alapanyagokhoz jutni, és mára inkább az vált természetessé, hogy minden nap vegyi anyagok vesznek körül bennünket.

Látva ezt a folyamatot, az egészséges életmód elkötelezett híveiként, évekkel ezelőtt elhatároztuk, hogy hivatásunk az egészség, az egészséges életmód fontosságának hangsúlyozása lesz, és cégünk teljes körű, 360°-os szolgáltatást nyújt mind az egészségtudatos táplálkozás, mind a mozgás terén.  Első lépésként, 2012-ben megnyitottuk első fitness termünket, majd elkezdtük felkutatni a legjobb, legfinomabb, egészséges élelmiszereket, mert hisszük, hogy mindenre létezik egészséges alternatíva.

2015-ben kezdtük el az egészségtudatos élelmiszerek importját, és büszkék vagyunk arra, hogy kiváló, immár 75 fős csapatunk segítségével, ma már közel 3000 terméket forgalmazunk kizárólagosan. Tevékenységünket 2017-ben, az egyik legnépszerűbb, organikus kozmetikumokat, és babaápolási termékeket forgalmazó webáruház, a Naurel felvásárlásával tovább bővítettük.

Az elmúlt évek munkájának köszönhetően, a KELLYS Hungary termékei országszerte már több mint 6000 viszonteladó partnerünknél vásárolhatók meg, mára két, egyenként 450 m²-es fitness termet működtetünk, és 11 webáruházunk mellett, 2018-ban megnyitottuk Budapest egyik legfrekventáltabb pontján első életmód áruházunkat, a Bioworld by KELLYS-t.

Gondoltunk azokra is, akik szeretnének egészségesen étkezni, de nem érnek rá minden nap elkészíteni ételeiket, számukra hoztuk létre a kizárólag minőségi alapanyagokból készült ételeket kiszállító KELLYS Ételfutárt

Közel 3000 minőségi, egészségtudatos élelmiszert és italt forgalmazunk kizárólagosan. 11 webshopunkban további 30000 ezer termékből álló választékkal várjuk vásárlóinkat. Viszonteladó partnereink száma meghaladja a 6000-et, velük 15 fős területi képviselő csapatunk tart napi kapcsolatot.

2018-ban megnyitott életmód áruházunk, a Bioworld by KELLYS, ahol több mint 280 m2-en, egyedülálló választékkal tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat. A KELLYS Ételfutárt 2017-ben hoztuk létre, azok számára, akik egészségesen szeretnének étkezni, de nincs idejük otthon elkészíteni tápláló és finom ételeiket.

Üzletágunk Naurel márkanév alatt ma már több mint 60 márkát forgalmaz, ez a név egyet jelent a prémium minőségű, certifikált, organikus és bio kozmetikumok, sminktermékek világával.

A család minden tagja számára, a legkisebbektől a legnagyobbakig kínálunk organikus különlegességeket, termékpalettánkat a legnagyobb gondossággal állítottuk össze. 2017-ben sajátmárkás Naurel termékekkel léptünk piacra, amelyek minden szempontból megfelelnek azoknak a magas követelményeknek, amelyeket minden márkánkkal szemben támasztunk.

Mindennapjaink során sajnos számos egészségünkre káros dolgot nem tudunk kontrollálni, azonban megfelelő tudatossággal, valamint a mindennapi élelmiszerek, tisztálkodási és háztartási készítmények megválasztásával nagyon sokat tehetünk saját és családunk egészségéért.

Health & Care üzletágunk magas minőségű organikus babaápolási szereket, organikus bébiételeket és öko-, valamint bababarát tisztítószereket kínál. Célul tűztük ki, hogy valóban kiváló, minősített, és nem túlárazott kínálatot alakítsunk ki, hogy mindenkinek tudjunk egészégtudatos alternatívát kínálni.

Első mozgásstúdiónkat 2012-ben nyitottuk meg. A kezdetektől az volt a célunk, hogy professzionális felszereléssel, szakértő trénerekkel, barátságos környezetben várjuk a mozogni vágyókat. A kis kezdeményezésből mára két, egyenként 450 nm-es fitness stúdió lett, edzőink létszáma meghaladja a 20 főt, havonta átlagosan 2000 fő sportolni vágyót szolgál­unk ki. Termeinkben nem csak a funkcionális edzéshez biztosítunk teret és segítséget, de számos aerobik óra közül is választhatnak vendégeink, és squash pályákat is üzemeltetünk. Fitness & Lifestyle üzletágunk bonyolítja az általunk forgalmazott funkcionális sport­eszközök kereskedelmét is.

Fejlődésünk számokban

Dolgozói létszám

2016
1 fő
2017
18 fő
2018
75 fő

Viszonteladó partnerek száma

2016
1000 db
2017
3000 db
2018
6000 db

Forgalmazott termékek száma

2015
2016
150 db
2017
900 db
2018
2500 db

KÜLDETÉSÜNK

Célunk, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal még több embernek nyújtsunk segítséget az egészséges életmód területén. Piaci ismereteinket, szaktudásunkat folyamatosan bővítjük, és nem állunk meg a külföldi, egészségtudatos termékek felkutatásával sem. Fáradhatatlan és kifogyhatatlan energiával igyekszünk példát mutatni szűk és tágabb környezetük számára, mert a mottó, amiben hiszünk:

 ÉLJ MÁSKÉPP, ÉLJ TOVÁBB!

EDZŐTERMEK

KELLYS Fitness & Squash Club
2120 Dunakeszi, Fóti út 73.
fitness@kellyshungary.hu
KELLYS Pole Fitness Club
2120 Dunakeszi, Fő út 129.
fitness@kellyshungary.hu

KÖZPONTI IRODA

1174 Budapest, Orgoványi utca 4.
Telefon: +36 70 580 00 00
info@kellyshungary.hu