Cégtörténet

 

- A KELLYS HUNGARY küldetése, hogy megtanítsa az embereket az egészségtudatos élet fontosságára, a táplálkozás és a sport terén egyaránt. A cél megvalósításához élelmiszerek, italok, sporteszközök széles választékát kínálja.

 

- Az első KELLYS STÚDIÓ 2012. május 21-én nyílt meg, melyet akkor Kutasi Kelly még egyedül működtetett. Funkcionális személyi edzéseket és étrendtanácsadást tartott a teremben. Öt hónap után csatlakozott hozzá az első edző. A stúdió a vendégkör, és az edzők számának növekedésével azóta négy alkalommal költözött egyre nagyobb és nagyobb helyszínre.

 

- 2015. júniusában létre jött a Kellys Heatlhy Life Kft., Pálinkás Ákos és Pálinkás-Kutasi Kelly tulajdonosok és ügyvezetők igazgatásával. A gyors fejlődésnek köszönhetően a cég ma már KELLYS HUNGARY márkanév alatt működtet több üzletágat párhuzamosan.

Kutasi Kelly

Master Trainer

Életmód-szakértő

a                                    márka

alapítója

Élj másképp, élj tovább!

 

 

- Budapesten megnyílt az első KELLYS HUNGARY kereskedelmi iroda, és ezzel megkezdődött a közös álom megvalósítása, a küldetés folytatása. Kutasi Kelly master trainer, és életmód-tanácsadó szakértelmével és Pálinkás Ákos kereskedelmi hátterével és tapasztalatával, óriási erők adódtak össze a közös munka sikerének érdekében.

 

- Az eredményes munkának köszönhetően, az egészségtudatos táplálkozás iránt érdeklődő emberek igényeit figyelembe véve, gyors ütemben kezdődtek meg az első külföldi termékek importálása, a minél szélesebb választék biztosítása érdekében.

 

- A kereskedelmi iroda Budapesten, XVII. kerület Orgoványi utca 4.,  II. emelet alatt található.

A KELLYS HUNGARY jelenleg két, egyenként 450 nm-es fitnessklubot üzemeltet Dunakeszin, a Fóti út 73. és a Fő út 129. szám alatt.

Üzletágaink:

 

-  A HEALTHY FOOD & DRINKS ágazat az ételek, és italok színes palettáját foglalja magában.

 

- A HEALTH & CARE divíziónkban termékeinkkel a környezettudatos tisztítószereket és a tökéletes alvásminőséget népszerűsítjük.

 

- A TRENDS & BEAUTY kategóriában fitness ruházatot és bio minősítésű kozmetikumokat, tisztálkodó szereket forgalmazunk.

 

- A FITNESS & LIFE STYLE ágazat a fitnesstermek üzemeltetését, fitnesz oktatásokat és sporteszközök kereskedelmét fedi le.

 

- Mára már a hazai egészségtudatos termékek piacán több mint 2000 féle árucikket forgalmazunk kizárólagosan.

 

- Területi képviselőink nap mint nap járják a boltokat, és terjesztik az egészségtudatosság védjegyeit a KELLYS HUNGARY képviseletében. Irodai munkatársaink profi módon végzik a háttérmunkát a marketing, sales, grafika, beszerzés, webshop, raktározás és logisztika terén.

 

- Fitnesstermeinkben állandó szakértelem mellett, mára már 22 edző dolgozik és szolgálja minden nap a sport szellemiségében a napi edzéseket. Jelenleg több mint 2000 állandó vendéggel rendelkezünk. Szabadtéri tornát is tartunk, táborokat szervezünk és Kelly rendszeresen tart előadásokat a táplálkozásról, valamint a KELLYS HUNGARY termékek palettájáról. Egyre többször szerepelünk a média csatornákon keresztül és veszünk részt a hazai sportrendezvényeken is. Saját fitness eszközeink és tanfolyamaink vannak, ahol biztosítjuk a további fejlődést a velünk dolgozó edzőinknek.

 

- 2017. januárjában útnak indítottuk a BIO&LIFE magazint, Magyarország első bio-tudatos magazinját. Olyan egészségtudatos emberekhez szólunk, akiknek fontos a testi és lelki egészségük megőrzése.

 

- 2017-ben indult az ÉTELFUTÁR, amiben a VegaFOOD ételkiszállító céggel közösen bővítettük portfoliónkat . Szolgáltatásunkkal azoknak az embereknek kínálunk alternatívákat, akik nem érnek rá minden nap egészséges ételeket készíteni.

 

- Jövőbeli terveik között az szerepel, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal még több embernek nyújtsunk segítséget a megfelelő mozgás kiválasztásában és a táplálkozás területén. Piaci ismeretünket folyamatosan bővítjük, nem állunk meg a külföldi, egészségtudatos termékek felkutatásával sem. A tulajdonosok fáradhatatlan és kifogyhatatlan energiával igyekeznek még több munkahelyet teremteni és filozófiájukkal példát mutatni szűk és tágabb környezetük számára.

 

KELLYS HUNGARY

RÓLUNK