FITNESS

Squash club Dunakeszi

Változatos edzés mellett erősíti a szív izomzatát, növeli az állóképességet és gyorsítja az anyagcserét. Serkenti a zsírégető hatás elérését akár egy óra alatt. Röviden a  squash lényege, hogy a játékosok megpróbálják megadott határvonalakon belül adogatni a labdát úgy, hogy a padlón csak egyszer pattanhat. Amelyik játékos nem tudja egy pattanás után visszaütni a falra a labdát az vesztette el a játékmenetet.
Hagyományos pontozás: pontot csak a szerváló játékos szerezhet. Ha elveszti a szervát akkor az ellenfelénél van a pontszerzési lehetőség.  Amerikai pontozás: a labdamenetet az adogatástól függetlenül bármelyik játékos megnyerheti. Az a játékos kerül ki győztesen, amelyik öt játszmából hármat megnyer, de olyan pontozási rendszer is létezik, melyben háromból két nyert játszma szükséges a győzelemhez. Bármelyik pontozást választják a játékosok garantált és érezhető az állóképesség növekedése.

Funkcionális edzőterem

Minden egy pici, 35 nm-es személyi edző stúdióból alakult, ahol kezdetben csak én dolgoztam. Az elmúlt évek alatt folyamatosan fejlődtünk, mert bizalmat szavaztatok nekünk, így ma már két fitnesz klubban várjuk szeretettel a sportolni vágyó vendégeinket. 

Több ezer embernek segítettünk és segítünk abban, hogy egy fittebb és mozgással teli életet éljenek. Remek szakemberekkel, változatos csoportos órákkal, személyi edzésekkel és kiscsoportos tornákkal várjuk vendégeinket a funkcionális edzésmódszerre alapuló edzéseinkre.R

“Tudatos edzés, egy életen át!”

Pole fitness

A rúdtánc napjainkban igen elterjedt edzésforma világszerte, mivel nagy hangsúlyt helyez az általános erőnlétre és állóképességre egyaránt. A rúdtánchoz jelentős fizikai erőre, rugalmasságra és állóképességre van szükség. A sportszintű rúdtáncban atletikus mozdulatokat hajtunk végre: felmászunk a rúdra, pörgéseket végzünk, és erőelemeket mutatunk be. Az utóbbi esetben a felső test és a törzs jelentős fizikai ereje elengedhetetlen, ami folyamatos, kitartó, kemény edzést igényel. Ez a mozgásforma növeli a testi erőnlétet, mert saját testsúlyunkat használjuk ellenállásként, miközben az egész testet formálja. További előnye, hogy önbizalmat növel és energiát ad.

KÜLDETÉSÜNK

Célunk, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal még több embernek nyújtsunk segítséget az egészséges életmód területén. Piaci ismereteinket, szaktudásunkat folyamatosan bővítjük, és nem állunk meg a külföldi, egészségtudatos termékek felkutatásával sem. Fáradhatatlan és kifogyhatatlan energiával igyekszünk példát mutatni szűk és tágabb környezetük számára, mert a mottó, amiben hiszünk:

 ÉLJ MÁSKÉPP, ÉLJ TOVÁBB!

EDZŐTERMEK

KELLYS Fitness & Squash Club
2120 Dunakeszi, Fóti út 73.
fitness@kellyshungary.hu
KELLYS Pole Fitness Club
2120 Dunakeszi, Fő út 129.
fitness@kellyshungary.hu

KÖZPONTI IRODA

1174 Budapest, Orgoványi utca 4.
Telefon: +36 70 580 00 00
info@kellyshungary.hu